Balparmak kimin malı?
Altıparmak Gıda, İstanbul’un Çekmeköy ilçesinde merkezlenen bir Türk bal ve diğer arı ürünleri paketleme şirketidir. Şirket, 1980 yılında arı ürünlerinin işlenmesi, paketlenmesi ve pazarlanması amacıyla kurulmuş olup; 1984 yılında Balparmak markasıyla bal üretimi alanında hizmet vermeye başlamıştır.
Balparmak CEO’su kimdir?
Ali Bozer – CEO – Balparmak | LinkedIn.
Özen Altıparmak kimdir?
Altıparmak şirketinin kurucularından Özen Altıparmak, 1977 yılında ODTÜ İşletme Fakültesi’nden mezun oldu. Uzun yıllar boyunca çeşitli şirketlerde önemli pozisyonlarda çalıştı. Ancak kendisi ve kardeşi Özgür Altıparmak, kendi işlerini kurma tutkularından asla vazgeçmediler.
Balparmak gerçekten bal mı?
Balparmak çam balı, çam ağaçlarının gövdelerinde bulunan salgıların arı enzimleriyle işlenmesiyle üretilmektedir.
Balparmak İsrail malı mı?
Altıparmak çatısı altında faaliyete geçen Balparmak, 1989 yılında Türkiye’nin en çok satılan bal markası olurken, Altıparmak Gıda 1991’de ulaştığı pazar liderliğini bugün de sürdürüyor.
Balparmak helal mi?
Balparmak süzme çiçek balı Gmdes Helal sertifikalıdır. Helal duyarlılığından dolayı sahiplerini tebrik ediyoruz.
Ali Bozer Balparmak kimdir?
Ali Bozer, Balparmak’ın Genel Müdürü olarak atandı. Hızlı tüketim malları sektöründe deneyimli bir isim olan Ali Bozer, Balparmak’ın Genel Müdürü olarak atandı. Ali Bozer, Orta Doğu Teknik Üniversitesi Fizik Bölümü’nden mezun oldu ve MBA’ini Bilkent Üniversitesi’nde tamamladı.
Bal kime ait?
Türkiye’nin en önemli söz yazarı, besteci ve yorumcularından Gülşen, 2024 yazını söz ve müziği kendisine ait, prodüktörlüğü ise Ozan Çolakoğlu’na ait olan “BAL” adlı yeni şarkısıyla karşılıyor!17 Mayıs 2024
Onur Özyurt kimdir?
Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü’nden mezun oldum, aynı üniversitede Finans alanında Yüksek Lisansımı tamamladım ve Harvard Business School’da GMP İşletme Programını tamamladım. 2013 yılında Kopaş Kozmetik’e yönetim kurulu üyesi olarak katıldıktan sonra 2014 yılından bu yana Genel Müdür olarak görev yapıyorum.
Mehmet Altıparmak aslen nereli?
Mehmet AltıparmakKişisel BilgilerTam AdıMehmet AltıparmakDoğum Tarihi1 Mayıs 1969Doğum YeriAnkara, TürkiyeKonumOrta Saha41 satır daha
Okan Altıparmak nerelidir?
KISA YAŞAM ŞEHİDİNİN ADI-SOYADI:Okan ALTIPARMAKDOĞUM TARİHİ/YERİ:9 ŞUBAT 1993 / ÜSKÜDAR ÇENGELKÖYSON GÖREV VE GÖREV YERİ:Suriye-Elbab Özel Kuvvetler KomutanlığıŞEHİT YILI/YERİ:- Suriye-Elbab Akil Dağ Hastane Bölgesi1 satır daha
Yaşar Altıparmak kimdir?
Yönetim Kurulu Üyesi Yaşar Altıparmak 1953 yılında Urfa’da doğdu. İstanbul İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi’nden mezun oldu. 1975 yılında Vatan A.Ş’de muhasebe müdürü olarak iş hayatına başladı ve 1978 yılında Çukurova’da beş yıl muhasebe müdürü olarak çalıştı.
Balparmak çam balı orijinal mi?
Balparmak, Muğla ve çevre bölgelerden toplanan tüm çam balı örneklerini en az 100 parametre kullanarak doğallık ve kalite açısından test eder. Bu, balınızın doğallığını ve kalitesini garanti altına alır. Tek yapmanız gereken lezzetli ve gerçek balın tadını çıkarmak!
En iyi çam balı hangisi?
Muğla’da en iyi balın Fethiye ve Seydikemer bölgesinden gelen çam balı olduğu yıllardır biliniyor ve bilimsel çalışmalar bunu kanıtlıyor. Fethiye balı fenolik bileşikler ve antioksidan aktivite açısından diğerlerine göre daha yüksek değerlere sahip. Fethiye balı Ağustos-Kasım ayları arasında hasat ediliyor.
Çam balı mı çiçek balı mı?
Çam balı daha koyu renklidir, daha keskin bir kokuya sahiptir ve çiçek balından daha ekşidir. Çam balının glikoz-su oranı çiçek balından daha düşük olduğundan daha geç kristalleşir. Çam balının glikoz içeriği çiçek balından daha düşüktür. Bu durumda, çam balı çiçek balından daha az tatlıdır.
Enfa bal kimin?
SORU İŞARETİ OLMAYAN GERÇEK BAL, Mustafa Ençetin tarafından hizmet vermek amacıyla kurulmuştur.
Balparmakta glikoz var mı?
Balın içindeki temel besin maddeleri fruktoz ve glikoz şekerleri ile karbonhidratlardır.
Balparmak hangi bal?
Doğal Balparmak balı Trendyol’da! Balparmak çam balı sayısız sağlık faydasıyla bilinir. Balparmak kestane balı, arıların kestane çiçeklerinin nektarından elde ettiği bir tür monoflora balıdır.
Çam balı mı çiçek balı mı?
Çam balı daha koyu renklidir, daha keskin bir kokuya sahiptir ve çiçek balından daha ekşidir. Çam balının glikoz-su oranı çiçek balından daha düşük olduğundan daha geç kristalleşir. Çam balının glikoz içeriği çiçek balından daha düşüktür. Bu durumda, çam balı çiçek balından daha az tatlıdır.